3D visuals - Animaties - Virtual Reality

360 graden content creatie

BEWEEG UW DOELGROEP
Wie

ARC8 maakt inzichtelijk

ARC8 helpt u om uw doelgroep te bewegen. Om uw klanten te enthousiasmeren. Om investeerders te overtuigen.

Met computer graphics maakt ARC8 uw product inzichtelijk, uw project zichtbaar en biedt daarmee een krachtige bouwsteen voor uw succes.

Sinds 2011 werkt ARC8 aan uiteenlopende visualisatie-opdrachten voor projectontwikkelaars, architecten, fabrikanten en marketing- en communicatiebureaus.

Wie
3D animaties die betrokkenheid, inzicht en draagvlak vergroten.
Wat

Oplossingen op maat

Heeft u marketingmateriaal nodig voor een productintroductie terwijl het product nog in productie is? Ligt uw project nog op de tekentafel? ARC8 levert u stilstaand of bewegend beeld, waarmee u uw klant in elk gewenst stadium informeert, prikkelt en overtuigt.

ARC8 biedt kosteneffectieve oplossingen op basis van uw wensen en budget. In de vorm van pre-rendered of real-time computer graphics. En met een realistisch 3d model aan de basis van iedere productie bent u verzekerd van een heldere projectprijs (met combinatievoordeel) bij aanvang en consistentie in al het beeldmateriaal na afloop.

Wat
ARC8 3D Visuals

3D Visuals

Van doorsnedes en 3d plattegronden tot technische illustraties en 3d fotomontages. Verhelderende visuals in elke gewenste afmeting. Voor print en online kanalen.

ARC8 3D Animaties

3D Animaties

Animaties voor alle denkbare online en offline uitingen. Van beurspresentaties tot social media-campagnes. Projecten komen tot leven in een effectieve, sfeervolle animatiefilm.

ARC8 Virtual Reality

VR | Interactief

Met Virtual Reality kunnen uw klanten uw producten of toekomstige woning beleven en configureren. Van 360 panorama tot real-time interactieve beleving met Oculus Rift.

Portfolio

Portfolio

Een selectie uit gerealiseerde projecten vindt u hieronder. Bekijk ze vanuit alle services of filter op één van de services.

Portfolio
Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers
Showreel
Showreel
Contact

Bel of mail

Patrick Koenes

  • ARC8
  • K.v.K. 51 95 73 29
  • Konijnsweg 31, 6602 GN Wijchen
  • www.arc8.nl | info@arc8.nl

Laat een bericht achter

Wilt u weten wat ARC8 voor u kan betekenen? Laten we kennis maken!

Contact