Landschappelijk inrichtingsplan

3D VISUALS voor 'Bosrijk Wonen in de Warande'

Genieten van een kop koffie of een heerlijk ontbijt in een wereld van buitenruimte rondom een bosvilla. Het project ‘Bosrijk Wonen in de Warande’ brengt kopers het beste van twee werelden. Enerzijds de rust en ruimte van een bijzondere natuurlijke omgeving, waarin je via je eigen achtertuin zo de fraaie Walsbergse bossen inloopt. Anderzijds is de dynamiek van het gezellige centrum van Deurne dichtbij.

  • OPDRACHTGEVER:

    .EU architecture and Urbanism

  • JAAR:

    2020 - 2022

  • SHARE:

Arc8 maakte zowel de visuals van de eerste concepten – waarin de volumes in wit te zien zijn op het perceel – als de visuals van het defitieve plan. Het eerste ontwerp van de architect is ingepast in een real-time 3d omgeving, een opzet vergelijkbaar met een game-ervaring. In een latere fase is dit 3d model aangepast en verder uitgewerkt.

“De mogelijkheden van real-time rendering en videobellen met schermdeling hebben gezorgd voor meer flexibiliteit en snellere besluitvorming in het designproces.”

Begin 2020 wordt gewerkt aan een plan voor een 8-tal woningen in een bosrijke omgeving. Op een groot perceel maakt een bestaande woning mogelijk plaats voor moderne bosvilla’s. De nieuwe woningen zijn voorzien van groendaken en zonnepanelen  Het perceel wordt omrand met een natuurlijke geluidswal en stalen lamellen. Een looppad leidt langs een grote vijver.

“Omringd door de vele groenblijvende naaldbomen, eiken en lijsterbessen verrijzen zeven stijlvolle bosvilla’s rondom een sfeervol binnenterrein. Iedere bosvilla heeft een individuele situering op een ruim opgezet kavel. Wie oog heeft voor het samenspel tussen natuur en architectuur herkent direct de passie en het vakmanschap welke ten grondslag liggen aan de realisatie van de unieke bosvilla’s. De bosvilla’s zijn ruim van opzet, levensloopbestendig en optimaal gericht op de bosrijke omgeving.”